AandelenOptieconstructie

Schrijven: Put Gilead (GILD )

Wij schrijven Put Gilead  (GILD ) Put jun 2017 a  $ 2,78  per contract. Wij gaan dan de verplichting aan deze aandelen te kopen indien dit hard afgestrafte Biotech aandeel onder de $ 62,50 komt op of voor de 3e vrijdag in juni. Wij reserveren het gehele bedrag voor aankoop en hengelen premie van $278 binnen.

De verwachting is dat koers wel wat gaat herstellen en dan kopen wij geschreven put af. Doel afkoopwaarde voor kleine rit is $ 2,00 op korte termijn weer.  Gewoon lekker genieten van de gehele premie is een mogelijkheid en rendement technisch niet vervelend. Beleggers vergeten dat koers al heel laag stond vanwege lagere verwachtingen, natuurlijk is een winstwaarschuwing nooit leuk.

Gilead zit op een berg Cash en zal zeker met overnames op de proppen gaan komen. Dit niveau is gewoon een kans voor long term beleggers.

Meer zekerheid?
Om meer zekerheden in te bouwen is ook de putspread een aanrader dus naast het schrijven van de $ 62,50 put het kopen van de juni put$ 55  voor 87 Dollar. Winst is dan kleiner bij het omhoog gaan van de koers maar risico omlaag is ook stuk afgedekt, vanaf $ 55 bent u verzekerd, zeg nooit nooit op de beurs. Serieuze overweging waard om deze combi in zijn geheel weg te leggen en uit te laten lopen.

gilead

privecursus beleggen