Dagboekvaneenbelegger.nl volgt de financiële markt nauwlettend vanuit ervaren particuliere beleggers.

Dagboekvaneenbelegger.nl schrijft over mogelijkheden om uw pensioen zelfstandig op te bouwen en hoe u  extra vermogen kunt creëren door zelf actief te traden. Van Dagboekvaneenbelegger.nl kunt u een frisse visie verwachten. Hoe om te gaan met het nieuws (economisch, politieke, mondiale) en hoe hierop in te spelen. Hoe stelt u bijvoorbeeld uw vermogen veilig bij extreme bewegingen en gebeurtenissen? Denk daarbij aan spreiding  naar ook een stuk alternatieve beleggingen en cash. Wij lezen grootste deel van de week en geloven dat kennis macht is op de huidige beurzen. Mensen lezen steeds minder en denken dat door het lezen van  de nieuwskoppen ze alles wel weten. Bij serieus beleggen hoort serieus huiswerk doen.

Uitdrukkelijk stelt dagboekvaneenbelegger.nl dat dit onze visie is op de financiële markten. Wij geven geen beleggingsadviezen of tips om deze blind op te volgen. U dient zelf uw huiswerk  te doen en kennis te  vergaren om vervolgens posities aan te gaan die bij uw specifieke financiële situatie en doelen passen! Succesvol beleggen is kennis opdoen en de massa begrijpen. Het is een leuke hobby en u zult resultaten halen als u serieus tijd steekt in beleggen en alles wilt lezen wat er om ons heen gebeurd.

Bent u een ervaren belegger? En wilt u ook bloggen op onze site? Stuur dan een mailtje naar info@dagboekvaneenbelegger.nl