Uniek bij Dagboek van een Belegger een overzicht van alle bekende nieuwsbrieven.
Alles in 1 overzicht!

Goud/Zilver

Met gepaste trots kunnen wij de nieuwsbrieven van Maarten Verheyen met jullie delen! Waarom? Omdat Maarten graag zijn passie deelt, let wel: zoals bij elke belegging moet je je eigen huiswerk doen maar een voorzet voor open doel is altijd fijn.
Maarten is een succesvolle belegger met helicopterview op ons financiale systeem. Vanuit dit perspectief zoekt hij beleggingskansen en probeert hiermee ook risico’s af te dekken. Zijn speelveld is met name edelmetalen en in het bijzonder fysiek edelmetaal alsmede de (junior)mijnen welke deze edelmetalen zoeken en/of produceren. Daarnaast zoekt Maarten naar (zwaar) ondergewaardeerde sectoren om in te investeren.

Geotrendlines (Frank Knopers) brengt dagelijks het laatste nieuws en achtergrondverhalen over geld, goud en geopolitiek. Ook behandelen we maatschappelijke thema’s die gerelateerd zijn aan de economie.

Goudstandaard specialiseert zich in de aan- en verkoop van fysiek edelmetaal. Ons team van experts helpt particuliere en professionele klanten met de diversificatie van hun investerings-portefeuille of als alternatief tegen het huidige financiele en monetaire systeem. 

Bij Holland Gold koopt (en verkoopt) u eenvoudig fysiek edelmetaal. Vandaag besteld, morgen verzekerd thuisbezorgd. Beveiligde opslag is mogelijk in Nederland en Zwitserland. 

Aandelen

Regelmatig plaatsen wij op onze website een column geschreven door niemand minder dan Martine Hafkamp. Martine is een bekende binnen beleggersland, zij is oprichter (eigenaar) en algemeen directeur van Fintessa Vermogensbeheer. Velen zullen haar ongetwijfeld weleens voorbij hebben zien komen op televisie bij Business Class, echter is ze ook veel te horen op de radio maar schrijft ze ook voor diverse print/online bladen. Het is een eer dat wij haar columns mogen plaatsen en zijn hier geweldig blij mee en trots op.

Martine heeft een bewezen track-record, ze heeft een duidelijke visie en weet het hoofd koel te houden. Dit is een ongekende kracht welke de resultaten ten goede komen. Geniet van haar columns.

Columns van Martine Hafkamp op Cashcow.
Martine Hafkamp studeerde bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en deed daarna de opleiding tot beleggingsanalist. Ze is oprichter, algemeen directeur en mede-eigenaar van Fintessa Vermogensbeheer en tweevoudig winnaar van de Gouden Stier. Persoonlijk maatwerk staat bij haar centraal. Fintessa Vermogensbeheer is door de lezers van Cash verschillende jaren aaneen verkozen tot beste vermogensbeheerder.