AandelenKennisMacro-economieOptieconstructie

Doldwaze Bijenkorf korting op put opties

put opties

Aan de volatiliteit te zien is alles onder controle in onze financiële wereld. Staat inmiddels weer bijna op het laagste punt van het jaar.

Actieve beleggers weten dan dat ze in dit soort periodes ook goed kunnen handelen in opties. De Volatiliteit maakt onderdeel uit van de prijs van een optie, dus kopen met korting.

Leg eens een gekochte put onder uw aandelen nu. De meeste mensen verzekeren hun huis , auto en huisdier maar doen dit nooit op de beurs. Vergeet niet omlaag gaat harder dan omhoog en nu is het een soort doldwaze Bijenkorf korting op put opties. Ook een put op de AEX index kan interessant worden nu. Uit het verleden weten we dat er vaak grote bewegingen zijn in september en oktober, enige maaarrr is onze centrale bankiers die

de marktwerking totaal verzieken. Als Mario vandaag bekend gaat maken dat hij maandelijks nu ook aandelen op gaat kopen dan zal dat de beurs nog verder opstuwen. Moraal verhaal: Leg alvast een paar goedkope put opties onder uw aandelen posities en ga alvast een paar AEX put opties bij uw favoriete zetten.

privecursus beleggen
Tags: